Rubberboot huren

Bij Rubberbootverhuur.nl kunt u niet alleen een rubberboot huren voor uw (vis)vakantie, maar ook motoren, dieptemeters en andere belangrijke benodigdheden om te varen. Hieronder vindt u ons assortiment, waarbij verschillende combinaties te maken zijn. Bent u benieuwd naar de prijzen voor het huren van de rubberboten? Bekijk deze dan hier.

Navigeer snel naar:
Rubberboten
Motoren
Dieptemeters

Rubberboten om te huren

Binnen ons assortiment hebben wij vijf verschillende rubberboten opgenomen. Welke rubberboot u het beste kunt huren is afhankelijk van het doel waarop u de boot wilt gebruiken. Hieronder bespreken we de verschillende opties met hun eigenschappen.

– Zodiac 325 Fastroller acti-V

Dit is een supersnel en makkelijk opzetbare boot. Deze boot heeft geen planken maar een keiharde luchtbodem en opblaasbare kiel. Hij biedt extra veel ruimte en is daarmee geschikt voor 4 volwassenen en 1 kind. Door de diepere V-romp heeft deze boot sterk verbeterde vaareigenschappen. Door zijn extra breedte is hij nog stabieler. De ideale rubberboot voor gezinsvakanties. Als de boot is opgeblazen heeft hij een lengte van 3,25 meter en een breedte van 1,68 meter. Opgevouwen neemt deze rubberboot de volgende maten in: 110cmx60cmx50cm.

rubberboot huren: Zodiac 325
De Zodiac Fastroller acti-V is een uitstekende keuze voor een gezinsvakantie, leverbaar in 2,85m en 3,25m.

– Zodiac 285 Fastroller acti-V

Dit betreft hetzelfde model rubberboot als de hierboven beschreven 325 versie. Hij heeft een opgeblazen lengte van 2,85 meter en een breedte van 1.63 meter. Het opgevouwen formaat betreft 110cmx35cmx40cm.

Bijzonderheid: Bovengenoemde rubberboten wordt niet verhuurd voor de visserij en voor werkzaamheden.

– Raptor X-TREME Airdeck 200

De rubberboten van Raptor hebben de afgelopen jaren een enorme populariteit verkregen binnen de hengelsport. Deze matgroene rubberboot heeft een opblaasbare bodem en is zeer eenvoudig op te zetten. Je blaast hem op en bent klaar!

Door de opblaasbare kiel zijn de vaareigenschappen van de Raptor X-treme Airdek 200 erg goed. Hij is van binnen extra ruim gemaakt en betreft de ideale boot voor karpervissers die hem willen gebruiken op kleinere wateren of veel ruimtegebrek hebben in de auto. U kunt hem natuurlijk ook goed gebruiken als roeibootje voor de kinderen tijdens uw vakantie. In deze Raptor boot passen maximaal twee volwassenen bij het gebruik van een elektromotor (*). Als u roeit is de boot geschikt voor 1 volwassene. 

De Raptor X-treme Airdek 200 heeft een lengte van 2,00 meter en een breedte van 1,30 meter. Opgevouwen neemt hij 100cmx43cmx30cm in beslag en hij weegt 22 kg.

* Bijzonderheid: Wordt niet verhuurd met benzinemotoren.

Rubberboot huren: Raptor X-TREME 200 – Airdeck
De Raptor X-TREME 200 – Airdeck is een ideale rubberboot om te huren voor de karpervisserij.

– Zodiac 310 S

De zodiac 310 Solid is een ruime boot met goede vaareigenschappen, hij is voorzien van een solide houten bodem en een opblaasbare kiel voor veel vaarcomfort en stabiliteit. Deze rubberboot is zeer geschikt om te huren voor gezinsvakanties met kleine gezinnen en voor vissers die een boot nodig hebben. Hij heeft een lengte van 3,10 meter en is 1,60 meter breed. Opgevouwen neemt hij 110cmx60cmx50cm in. De hele set weegt zo’n 42 kg en hij is geschikt voor maximaal 4 personen.

Zodiac 310S
De Zodiac 310S past prima in de kofferbak

– Vortex 285 DLX

De Vortex 285DLX is uitermate geschikt voor de visserij op karper en roofvis. Het is een ruime en stabiele boot met een uitneembare platen vloer waar u prima op kunt staan. De boot heeft voldoende ruimte om al uw spullen in 1 keer over te kunnen varen of om er met meerdere personen tegelijk in te zitten. Deze boot is ook geschikt voor gebruik in Kroatië, waar voor boten vanaf 3m lengte een heleboel extra regels gelden. Opgeblazen is deze rubberboot 2,85m lang en 1,50m breed. Hij weegt ongeveer 40kg en de planken kunnen los vervoerd worden. Opgevouwen is hij 110cm x 55cm x 50cm groot.

Rubberboot huren: Vortex 285 Deluxe
De Vortex 285 Deluxe is een ideale rubberboot om te huren als u stabiliteit zoekt voor bagage of meerdere personen.

– Zodiac 310 S werkboot

Speciaal voor bedrijven en particulieren die een rubberboot willen huren voor bijvoorbeeld montage, onderhoud of inspectiewerkzaamheden op het water hebben wij een zodiac 310 S boot beschikbaar. Deze boot heeft hier en daar kleine beschadigingen, maar voldoet aan alle veiligheidseisen en alles functioneert naar behoren. Deze boot is voorzien van een houten vlonderbodem en een opblaasbare V romp. Hij is 3,10meter lang en 1,60m breed en biedt ruimte aan 4 personen. Met een gewicht van 42kg en een opgevouwen afmeting van 110cm x 60cm x 50cm is hij goed te vervoeren naar uw klus.

Motoren

Een goede en betrouwbare motor is een belangrijk onderdeel van de set. Wanneer je ervoor kiest om een rubberboot te huren dan is het goed om te bepalen of je hier grote afstanden mee wilt varen, of juist stil wilt verplaatsen over het water. Wij hebben daarom zowel elektrische- als benzinemotoren in ons assortiment. Weet u niet wat u nodig heeft? Laat u dan door ons adviseren.

– Minn Kota Endura 40lbs elektrische buitenboordmotor

Dit betreft een Traxxis elektromotor met tilt functie. Hij is sterk en betrouwbaar en is ook bij zwaar weer en stroming sterk genoeg om al onze boten veilig te bevaren. Voorzien van een wiervrije schroef met 40 ponds stuwkracht en maximizer techniek, waardoor er veel langer gevaren kan worden op 1 accu dan met een reguliere 40lbs motor. Vooral op groot water met veel wind en lichte stroming merkt u dat u meer controle heeft. Met deze Minn Kota elektromotor kunt u op 1 accu tussen de 2,5 en 3,5 uur varen, mits u niet continu voluit vaart. De maximale snelheid ligt rond de 5 km/h.

Minn Kota Endura 40lbs
De Minn Kota Endura 40lbs elektrische motor is een ideale keuze voor gebruik op kleine wateren.

– Yamaha 4PK viertakt motor

Deze benzinemotor is voorzien van externe benzinetank en heeft genoeg vermogen om overal lekker vooruit te komen, ook met een gezin in de boot. Deze 4PK buitenboordmotor is betrouwbaar en loopt relatief stil. Ze hebben geen mengsmering nodig, maar vaart op loodvrije benzine. Het is een onvoorstelbaar zuinige motor. De maximale vaarsnelheid met 1 volwassene aan boord bedraagt +/- 14km/h.

– Yamaha 6PK viertakt motor

Een echte aanrader voor gezinsvakanties! Deze viertakt motor is zeer stil tijdens het varen, trilt minder dan andere motoren en heeft net even dat extra beetje vermogen om nog stevig de vaart er in te houden bij zware belading. Alle ingrediënten voor een comfortabele dag op het water. De motor is ontzettend zuinig in verbruik. Deze motor maakt de boten nog net NIET vaarbewijs plichtig als de schipper een volwassene is.

De maximale snelheid met 1 volwassene (75kg) aan boord bedraagt +/- 20km/h. De rubberboot ‘planeert‘ vanaf 16km/u. Vaart u harder dan 15km/u (u planeert), dan verplichten onze algemene huurvoorwaarden u het ‘dodemanskoord’ te gebruiken.

Yamaha 6pk buitenboordmotor, te huur op Rubberbootverhuur.nl

Dieptemeters

Bij veel activiteiten op het water is een dieptemeter een belangrijk instrument. U kunt deze niet alleen gebruiken om de vaardiepte te zien, maar ook voor het vinden van interessante features onderwater en zelfs voor het lokaliseren van vis. Bent u op zoek naar details en CHIRP technologie, dan zijn de Raymarine Dragonfly 7 Pro en de Deeper Chirp de modellen die u zoekt. Mocht u liever voor een eenvoudiger model gaan, dan is de Lowrance Elite 3x-DSi voor u wellicht de beste keuze.

Raymarine Dragonfly 7 Pro

Chirp Sonar, Downscan en GPS in 1 apparaat. De Raymarine Dragonfly 7 Pro is een gebruiksvriendelijke dieptemeter met veel oog voor detail. Terwijl u de stekken markeert op de GPS (zodat u ze altijd weer terug kunt vinden) ziet u op de Chirp sonar een gedetailleerde weergave van alles wat er rondom de boot aanwezig is en rondzwemt. Dit ziet u in kleur volgens het oude vertrouwde sonar beeld, ideaal voor het opsporen van scholen vis en het bepalen van de bodemhardheid. In het andere deel van het scherm heeft u zicht op de downscan imaging waarop u elk detail van waterplanten tot stookjes, de takken van omgevallen bomen in beeld krijgt, een foto-achtig beeld.

Het scherm is heerlijk groot en wordt gemonteerd op een koffer met ingebouwde accu. Bij het eerste aanzicht lijkt het een ingewikkeld apparaat, maar u heeft hem heel snel onder de knie dankzij de handige menu’s en het ontbreken van onnodige functionaliteiten.

rubberboot-huren-raymarine-dragonfly-7-pro
De Raymarine Dragonfly 7-Pro biedt veel opties en details

Deeper Chirp 

Een portable dieptemeter die gebruikt kan worden zonder gebruik van een boot! Knoop de Deeper aan de lijn van uw hengel en werp uit! Bij het terughalen kunt u draadloos de diepte en het bodemverloop (en eventueel aanwezige vis) waarnemen op uw telefoon. De ideale manier om de bodem snel in kaart te brengen op wateren waar boten niet zijn toegestaan. Daarnaast leveren wij de Deeper met een beugel waarmee u hem aan een boot kunt bevestigen zodat hij als normale dieptemeter kan functioneren.

In de Deeper Chirp zit GPS. Hiermee kunt u geen waypoints vastzetten en er naartoe navigeren, maar u kunt er wel automatisch een waterkaart mee maken waarop de waypoints zichtbaar zijn! Een ideaal naslagwerk voor als u een water eens goed in kaart wilt brengen. Deze kaarten kunt u thuis gewoon opslaan en nakijken in de Lakebook app die werkt op de PC of telefoon. Daarvoor heeft u de Deeper zelf niet meer nodig. Het enige waar u zelf voor moet zorgen is een mobiele telefoon met gps waar de Deeper Sonar App op geïnstalleerd is. Zo bewaart u de eigen data op uw eigen toestel en kunt u deze altijd terugkijken.

De Deeper Chirp is portable en kan zowel aan uw boot als aan een hengel worden gebruikt.

Lowrance Elite 3x-DSi

De Lowrance Elite 3x-DSi is de ideale keuze wanneer u op zoek bent naar een zeer eenvoudig te bedienen en af te lezen dieptemeter. Geschikt voor iedereen die een duidelijke weergave van de bodem en andere structuren onder water wil zien. De downscan imaging geeft een prachtige heldere weergave van bijvoorbeeld waterplanten en takken onder water. Deze dieptemeter is gratis bij de verhuur van een boot + motor set voor 1 week of langer voor de hengelsporter.