Verhuur vloot


klik op de afbeeldingen voor een vergroting

Boten

Zodiac 325 Fastroller acti-V
Zodiac Fastroller acti-VSupersnel en makkelijk opzetbare boot. Geen planken maar een keiharde luchtbodem en opblaasbare kiel. Extra veel ruimte en daarmee geschikt voor 4 volwassenen en 1 kind. Door325 zodiac de diepere V romp heeft deze boot sterk verbeterde vaareigenschappen. Door zijn extra breedte is hij nog stabieler. De ideale boot voor gezinsvakanties.

Deze boten worden niet verhuurd voor visserij en werkzaamheden.
Afmeting opgeblazen: 3,25 meter lang en 1,68 meter breed. Weegt 38 kilo, 5 persoons.
Afmeting opgevouwen: (schatting) 110cmx60 cmx50 cm

Afmeting opgeblazen: 2,85 meter lang en 1,63 breed. Weegt 44 kg (incl. planken).
Planken kunnen los van de boot vervoerd worden in een aparte tas.

Afmeting opgevouwen: 110cmx35cmx40cm

Raptor X-TREME Airdeck 200
Matgroene boot met opblaasbare bodem, zeer eenvoudig op te zetten, opblazen en klaar. Door de opblaasbare kiel zijn de vaareigenschappen erg goed. De Raptor is van binnen extra ruim gemaakt. Ideale boot voor karpervissers die een lijntje uit willen varen op klein water en veel ruimte gebrek hebben in de auto. Of gewoon als roeibootje voor de kids op vakantie. Maximaal 2 volwassenen en bij roeien 1 volwassene.

Afmeting opgeblazen: 2 meter lang en 1,30 breed. Weegt 20 kg.     Carbon300 P1
Afmeting opgevouwen: 100cmx43cmx30cm
Wordt niet verhuurd met benzinemotoren.

Zodiac 310 S
Zodiac 310SDe zodiac 310 Solid is een ruime boot met goede vaareigenschappen, hij is voorzien van een solide houten bodem en een opblaasbare kiel voor veel vaarcomfort en stabiliteit. Zeer geschikt voor gezinsvakanties met kleine gezinnen en voor vissers die een boot nodig hebben.

Afmetingen opgeblazen: 3,10 meter lang en 1,60 meter breed. Maximaal 4 personen, Weegt 42 kg.
Planken kunnen los van de boot vervoerd worden. Afmetingen opgevouwen: (schatting) 110cmx60 cmx50 cm

Vortex 285 DLX
De Vortex 285DLX is uitermate geschikt voor de visserij op karper en roofvis.
Een ruime stabiele boot met een uitneembare platen vloer waar je prima op kan staan. De Boot heeft voldoende ruimte om al je spullen in 1 keer over te kunnen varen of om er met meerdere vortexpersonen tegelijk in te zitten. Deze boot is ook geschikt voor gebruik in Kroatie waar voor boten vanaf 3m lengte een heleboel extra regels gelden.

Afmetingen opgeblazen: 2,85m lang en 1,50 breed, Maximaal 4 personen, weegt ongeveer 40kg
Planken kunnen los vervoerd worden. Maten opgevouwen: (Schatting) 110cm x 55cm x 50cm

Zodiac 310 S werkboot
Zodiac 310SSpeciaal voor bedrijven en particulieren die een boot nodig hebben voor bijvoorbeeld montage, onderhoud of inspectiewerkzaamheden op het water hebben wij een zodiac 310 S boot beschikbaar. Deze boot heeft hier en daar kleine beschadigingen maar voldoet aan alle veiligheidseisen en alles functioneert naar behoren. Voorzien van een houten vlonder bodem en een opblaasbare V romp.

Afmetingen opgeblazen: 3,10 meter lang en 1,60 meter breed. Maximaal 4 personen, Weegt 42 kg.
Planken kunnen los van de boot vervoerd worden. Afmetingen opgevouwen: (schatting) 110cmx60 cmx50 cm


Motoren

Minn Kota Endura max 40lbs elektrische buitenboordmotor
Minn Kota Traxxis 55 lbsTraxxis elektromotor met  tilt functie. Sterk en betrouwbaar ook bij zwaar weer en stroming sterk genoeg om al onze boten veilig te bevaren. Voorzien van een wiervrije schroef. 40 ponds stuwkracht en maximizer techniek, waardoor er veel langer gevaren kan worden op 1 accu dan met een reguliere 40lbs motor. Op groot water met veel wind en lichte stromingIMG_4616 gewoon meer controle.
-Vaartijd: tussen de 2,5 en 3,5 uur op 1 accu is haalbaar.
-Max snelheid +/- 5km/u.

Yamaha 4pk viertakt motor
Voorzien van externe benzinetank, genoeg vermogen om overal lekker vooruit te komen,, ook met een gezin in de boot. Betrouwbare en relatief stille en rustig lopende motoren die geen mengsmering nodig hebben maar op normale loodvrije benzine varen. Onvoorstelbaar zuinige motor. Maximum snelheid met 1 volwassene aan boord +/- 14km/u.

Yamaha 6PK viertakt motor
Een echte aanrader voor gezinsvakanties, de viertakt motor is zeer stil tijdens het varen, trilt minder dan andere motoren en heeft net even dat extra beetje vermogen om nog stevig de vaart er in te houden bij zware belading. Alle ingrediënten voor een comfortabele dag op het water.
De motor is ontzettend zuinig in verbruik. Deze motor maakt de boten nog net NIET vaarbewijs plichtig als de schipper een volwassene is.

Maximum snelheid met 1 volwassene (75KG) aan boord : +/- 20km/u, de boot planeert vanaf 16km/u. Vaart u harder dan 15km/u (u planeert), dan verplichten de algemene huurvoorwaarden u het ‘dodemanskoord’ te gebruiken.


Dieptemeters

Raymarine dragonfly 7 Pro
Chirp Sonar, Downscan en GPS in 1 apparaat.
Terwijl je je stekken markeerd op de gps zodat je ze altijd weer terug kan vinden zie je op de chirp sonar een gedetailleerde weergave van alles wat er rondom je boot aanwezig is en rond zwemt in kleur volgens het oude vertrouwde sonar beeld, ideaal voor het opsporen van scholen vis en het bepalen van de bodem hardheid.
In het andere deel van het scherm heb je zicht op de downscan imaging waarop je elk detail van waterplanten tot stookjes, de takken van omgevallen bomen in beeld krijgt, een foto-achtig beeld.
Het scherm is heerlijk groot en wordt gemonteerd op een koffer met ingebouwde accu.
Het lijkt een ingewikkeld apparaat maar je hebt hem heel snel onder de knie dankzij de handige menu’s en het ontbreken van onnodige functionaliteiten.

Deeper Chirp 
Portable dieptemeter die gebruikt kan worden zonder gebruik van een boot. Knoop de deeper aan de lijn van je hengel en werp uit! Bij het terughalen kan je draadloos de diepte en het bodemverloop en eventueel aanwezige vis waarnemen op je telefoon. De ideale manier om de bodem snel in kaart te brengen op wateren waar boten niet zijn toegestaan. Daarnaast leveren wij de deeper met een beugel waarmee je hem aan een boot kan bevestigen zodat hij als normale dieptemeter kan functioneren.
In de deeper chrip zit GPS. Je kan er geen waypoints mee vastzetten en er naar toe navigeren, maar je kan er wel automatisch een waterkaart mee maken! een ideaal naslagwerk voor als je een water eens goed in kaart wil brengen. Deze kaarten kan je thuis gewoon opslaan en nakijken in de lakebook app thuis op de pc of op je telefoon zonder de deeper verder nodig te hebben.
Het enige waar je zelf voor moet zorgen is een mobiele telefoon met gps waar de deeper sonar app op geinstalleerd is.
Zo bewaar je je eigen gemeten gegevens op je eigen toestel en kan je deze altijd terug kijken.

Lorance Elite 3x-DSi
Zeer eenvoudig te bedienen en af te lezen dieptemeter. Geschikt voor iedereen die een duidelijke weergave van de bodem en andere structuren onder water wil zien.
De downscan imaging geeft een prachtige heldere weergave van bijvoorbeeld waterplanten en takken onder water.
Deze dieptemeter is gratis bij de verhuur van een boot+motor set voor 1 week of langer voor de hengelsporter.

Nieuwsberichten

Laagste prijs garantie

Wij garanderen u dat u bij ons voor de laagste prijs een boot huurt. Heeft u een beter aanbod met vergelijkbaar materiaal, laat het ons weten.

Vanaf 8 dagen verhuur krijgt u 1 dag gratis om kosteloos op te halen of terug te brengen. u betaald dus maar 7 dagen.

Vanaf 21 dagen verhuur krijgt u zelfs 2 dagen gratis om op te halen en terug te brengen, u betaalt dan maar 19 dagen.