Verhuur vloot


klik op de afbeeldingen voor een vergroting

Boten

Zodiac 325 Fastroller acti-V
Zodiac Fastroller acti-VSupersnel en makkelijk opzetbare boot. Geen planken maar een keiharde luchtbodem en opblaasbare kiel. Extra veel ruimte en daarmee geschikt voor 4 volwassenen en 1 kind. Door de diepere V romp heeft deze boot sterk verbeterde vaareigenschappen. Door zijn extra breedte is hij nog stabieler. De ideale boot voor gezinsvakanties.

Deze boten worden niet verhuurd voor visserij en werkzaamheden.
Afmeting opgeblazen: 3,25 meter lang en 1,68 meter breed. Weegt 38 kilo, 5 persoons.
Afmeting opgevouwen: (schatting) 110cmx60 cmx50 cm

Vortex 285 Deluxe
Vortex 285 deluxeMatgroene boot met kunststof plankenbodem, zeer stabiel en eenvoudig op te zetten. Door de opblaasbare kiel zijn de vaareigenschappen erg goed. Ideale boot voor karpervissers en voor mensen die een stoere ruime boot zoeken. Maximaal 4 volwassenen.

Afmeting opgeblazen: 2,85 meter lang en 1,63 breed. Weegt 44 kg (incl. planken).
Planken kunnen los van de boot vervoerd worden in een aparte tas.

Afmeting opgevouwen: 110cmx35cmx40cm

Vortex 200 AD Airdeck
Vortex 200 ADMatgroene boot met opblaasbare bodem, zeer eenvoudig op te zetten, opblazen en klaar. Door de opblaasbare kiel zijn de vaareigenschappen erg goed. Ideale boot voor karpervissers die een lijntje uit willen varen op klein water en veel ruimte gebrek hebben in de auto. Of gewoon als roeibootje voor de kids op vakantie. Maximaal 2 volwassenen en bij roeien 1 volwassene.

Afmeting opgeblazen: 2 meter lang en 1,30 breed. Weegt 20 kg.
Afmeting opgevouwen: 100cmx43cmx30cm
Wordt niet verhuurd met benzinemotoren.

Zodiac 310 S
Zodiac 310SDe zodiac 310 Solid is een ruime boot met goede vaareigenschappen, hij is voorzien van een solide houten bodem en een opblaasbare kiel voor veel vaarcomfort en stabiliteit. Zeer geschikt voor gezinsvakanties met kleine gezinnen en voor vissers die een boot nodig hebben.

Afmetingen opgeblazen: 3,10 meter lang en 1,60 meter breed. Maximaal 4 personen, Weegt 42 kg.
Planken kunnen los van de boot vervoerd worden. Afmetingen opgevouwen: (schatting) 110cmx60 cmx50 cm

Zodiac 310 S werkboot
Zodiac 310SSpeciaal voor bedrijven en particulieren die een boot nodig hebben voor bijvoorbeeld montage, onderhoud of inspectiewerkzaamheden op het water hebben wij een zodiac 310 S boot beschikbaar. Deze boot heeft hier en daar kleine beschadigingen maar voldoet aan alle veiligheidseisen en alles functioneert naar behoren. Voorzien van een houten vlonder bodem en een opblaasbare V romp.

Afmetingen opgeblazen: 3,10 meter lang en 1,60 meter breed. Maximaal 4 personen, Weegt 42 kg.
Planken kunnen los van de boot vervoerd worden. Afmetingen opgevouwen: (schatting) 110cmx60 cmx50 cm


Motoren

Minn Kota Traxxis 55lbs
Minn Kota Traxxis 55 lbsTraxxis elektromotor met 1 hands tilt functie. Sterk en betrouwbaar ook bij zwaar weer en stroming sterk genoeg om al onze boten veilig te bevaren. Voorzien van een wiervrije schroef. 55 ponds stuwkracht en maximizer techniek, waardoor er veel langer gevaren kan worden op 1 accu dan met een reguliere 55lbs motor. Op groot water met veel wind en lichte stroming gewoon meer controle.
-Vaartijd: tussen de 2 en 3 uur op 1 accu is haalbaar.
-Max snelheid +/- 6km/u.

Minn Kota Maxxum 40lbs
Minn Kota Maxxum 40 lbsDe 40 lbs Minn Kota Maxxum is wat minder krachtig en heeft een tilt systeem met hendel, maar is wel zuiniger in gebruik en lichter van gewicht dan de traxxis 55. Langer varen zonder te laden. Ideaal voor op kleinere en meer beschut gelegen wateren. Bij wat zwaardere omstandigheden op stuwmeren voldoet hij ook mits de boot niet zwaar beladen is.
– Vaartijd: tussen de 2,5 en 3,5 uur op 1 accu is haalbaar.
– Maximum snelheid +/- 5km/u.

Yamaha 4pk tweetakt motor
Voorzien van een externe benzinetank, genoeg vermogen om lekker vooruit te komen ook met een gezin in de boot. Betrouwbare motoren die ook nog eens erg licht van gewicht zijn. Behoeft mengsmering 1:100 brandstof.

Maximum snelheid met 1 volwassene (75KG) aan boord +/- 15km/u.

Yamaha 4pk viertakt motor
Voorzien van externe benzinetank, genoeg vermogen om overal lekker vooruit te komen,, ook met een gezin in de boot. Betrouwbare en relatief stille en rustig lopende motoren die geen mengsmering nodig hebben maar op normale loodvrije benzine varen. Onvoorstelbaar zuinige motor. Maximum snelheid met 1 volwassene aan boord +/- 14km/u.

Yamaha 6PK viertakt motor
Een echte aanrader voor gezinsvakanties, de viertakt motor is zeer stil tijdens het varen, trilt minder dan andere motoren en heeft net even dat extra beetje vermogen om nog stevig de vaart er in te houden bij zware belading. Alle ingrediënten voor een comfortabele dag op het water.
De motor is ontzettend zuinig in verbruik. Deze motor maakt de boten nog net NIET vaarbewijs plichtig als de schipper een volwassene is.

Maximum snelheid met 1 volwassene (75KG) aan boord : +/- 20km/u, de boot planeert vanaf 16km/u. Vaart u harder dan 15km/u (u planeert), dan verplichten de algemene huurvoorwaarden u het ‘dodemanskoord’ te gebruiken.


Dieptemeters

Eagle 245DS
Eenvoudig te bedienen en af te lezen dieptemeter visvinder, zeer geschikt voor iedereen die de bodem in kaart wil brengen en vooral om vis te lokaliseren. Dankzij de Duo sensor kan de kijkhoek onder water sterk verbreed worden. Hierdoor kan je vissen links en rechts van de boot op ondieper water waarnemen.

Lowrance X125
Al jaren een klassieker in de wereld van de geavanceerde dieptemeters. Groot beeld en hoge resolutie. Ontzettend veel instel mogelijkheden en een zeer gedetailleerd beeld van wat er onder water aan de hand is. Het opzoeken van wierranden, boomstronken en scholen kleine vissen, de spronglaag alles is mogelijk. Deze dieptemeter vraagt wel wat ervaring om er optimaal gebruik van te kunnen maken.

Humminbird Smartcast
Humminbird smartcastPortable dieptemeter die gebruikt kan worden zonder gebruik van een boot. Knoop de transducer (zender) aan de lijn van je hengel en werp uit! Bij het terughalen kan je draadloos de diepte en het bodemverloop en eventueel aanwezige vis waarnemen op het scherm. De ontvanger is extra versterkt om het bereik flink te vergroten. Wordt verhuurd met een RVS driepoot die gelijk dienst kan doen als weeg driepoot. De ideale manier om de bodem snel in kaart te brengen op wateren waar boten niet zijn toegestaan.


Aangangwagen

Saris Baggagewagen
Saris grande CampioniAanhangwagen van het bekende topmerk Saris, type Grande Campioni.
Passen al uw spullen niet in de auto? dan is dit de oplossing. 800 liter bagageruimte, vergelijkbaar met de kofferbak van een compacte auto met de banken plat. Voorzien van imperiaal zodat u nog meer spullen op de aanhanger kwijt kan zoals onthaakmatten, tenten, kampeerstoelen, kinderwagen etc.
Afmetingen: 154x103x50cm, laadvermogen 350kg, reservewiel.
B rijbewijs is voldoende.
Losse verhuur €13,- per dag, minimale huurperiode 4 dagen.
ACTIE! In combinatie met de huur van een rubberboot voor maar €10,- per dag (minimaal 2 dagen).

Nieuwsberichten

Laagste prijs garantie

Wij garanderen u dat u bij ons voor de laagste prijs een boot huurt. Heeft u een beter aanbod met vergelijkbaar huur materiaal, laat het ons weten.

Vanaf 8 dagen verhuur krijgt u 1 dag gratis om kosteloos op te halen of terug te brengen. Vanaf 21 dagen verhuur krijgt u zelfs 2 dagen gratis om op te halen en terug te brengen.