Reparaties

Juni/Juli/augustus 2021:
Wegens grote drukte in de reparatieservice en verhuur is het niet meer mogelijk om reparaties uit te voeren.
U kunt mogelijk nog wel terecht bij onze collega waterportbedrijven in de regio, voor RIB boot reparatie kunt u contact op nemen met de firma HIBS in Haarlem.

Reparatie en onderhoud service rubberboten:
-Gaatje of scheur in uw boot?
-Ventiel lek?
-Slijtageplekjes in het rubber,
-Planken die kaal worden en weer goed in de bootlak moeten?
-Krijgt u uw boot niet meer fatsoenlijk schoon met water en zeep?

Ook voor vakkundige reparaties, regulier onderhoud en reinigen van uw  rubberboten en ribs kunt u bij ons terecht, wij repareren met de beste lijmen, verfsystemen en materialen. Datgene waar uw boot ook mee gebouwd is dus niet met een standaard reparatie kit waarvan volgend jaar de plakkers weer loslaten.

Ook als andere herstelbedrijven uw boot niet meer willen repareren vanwege bijvoorbeeld de leeftijd, slijtage of eerdere reparaties die in de weg zitten, geven wij uw bezit meestal nog een laatste kans.

De meest duurzame reparaties duren meerdere dagen i.v.m. de uitharding van de lijmsystemen. Bij eenvoudige lekkages die niet eerder gerepareerd zijn kunnen wij ook behoorlijke spoedreparaties uitvoeren, binnen 1 uur kan u dan weer varen dankzij onze nieuwe tijdelijke plaktechnieken. Dat geeft u de tijd om een spraak te plannen voor permanente reparatie als het u en ons uit komt.

Lijm reparaties voeren wij alleen uit in de maanden April tm September, mits het warm genoeg en de luchtvochtigheid laag genoeg is om goede hechting te kunnen garanderen.
Wij doen geen onderhoud aan motoren.

Reparaties gaan altijd op afspraak, u kan dus niet op de bonnefooi bij ons langs komen met uw lekke boot, bel of mail ons voor de mogelijkheden.
Boten langer dan 3,6m, zwaarder dan 35kg en Ribs (vaste polyester v romp) repareren wij op de locatie waar de boot zich dan bevind zoals in de haven of bij u thuis in de garage of in de stalling.
Kleinere boten kunnen ingeleverd worden voor reparatie.

Nieuwsberichten

Laagste prijs garantie

Wij garanderen u dat u bij ons voor de laagste prijs een boot huurt. Heeft u een beter aanbod met vergelijkbaar materiaal, laat het ons weten.

Vanaf 8 dagen verhuur krijgt u 1 dag gratis om kosteloos op te halen of terug te brengen. u betaald dus maar 7 dagen.

Vanaf 21 dagen verhuur krijgt u zelfs 2 dagen gratis om op te halen en terug te brengen, u betaalt dan maar 19 dagen.