Reparaties

Reparatie en onderhoud service rubberboten:
-Gaatje of scheur in uw boot?
-Ventiel lek?
-Slijtageplekjes in het rubber,
-Planken die kaal worden en weer goed in de bootlak moeten?
-Krijgt u uw boot niet meer fatsoenlijk schoon met water en zeep?

Ook voor vakkundige reparaties, regulier onderhoud en reinigen van uw rubberboten en ribs kunt u bij ons terecht, wij repareren met de beste lijmen, verfsystemen en materialen. Datgene waar uw boot ook mee gebouwd is dus niet met een standaard reparatie kit waarvan volgend jaar de plakkers weer loslaten.

Ook als andere herstelbedrijven uw boot niet meer willen repareren vanwege bijvoorbeeld de leeftijd, slijtage of eerdere reparaties die in de weg zitten, geven wij uw bezit meestal nog een laatste kans.

De meest duurzame reparaties duren meerdere dagen i.v.m. de uitharding van de lijmsystemen. Bij eenvoudige lekkages die niet eerder gerepareerd zijn kunnen wij ook behoorlijk duurzame spoedreparaties uitvoeren, binnen 1 uur kan u dan weer varen dankzij onze nieuwe plaktechnieken.

Wij doen geen onderhoud aan motoren.

Nieuwsberichten

Laagste prijs garantie

Wij garanderen u dat u bij ons voor de laagste prijs een boot huurt. Heeft u een beter aanbod met vergelijkbaar huur materiaal, laat het ons weten.

Vanaf 8 dagen verhuur krijgt u 1 dag gratis om kosteloos op te halen of terug te brengen. Vanaf 21 dagen verhuur krijgt u zelfs 2 dagen gratis om op te halen en terug te brengen.